Mittwoch, 8. November 2017

Whiskey karaf

Whisky karaf gemaakt van hoogwaardig kristal. Hoogte 25cm, breedte 10cm, inhoud 8ltr. Je hebt zojuist een speciale fles whisky gekocht.


En het maakt het net even wat specialer in een sierlijke whisky karaf. Perfect voor wanneer je gasten over de .

Glazen karaf met een zeer fraai design geschikt voor o. Door de lucht- en vloeistofdichte . Kom en raak geïnspireerd bij Cookinglife! Kristallen whisky karaf zilver graveerplaatje. Bijzondere glazen whiskey karaf 85L met twee opvallende glazen.


Koop of Verkoop kristallen whiskey karaf op Marktplaats. De whiskey karaf die James Bond gebruikt, of die op het dienblad van de butler in Downton Abbey staat, kunnen je inspiratie geven bij de aankoop van je eigen. Dit is natuurlijk geen hele .

Deze karaf uit de Opera serie wordt geleverd met bijpassende thumblr glazen. Ook deze karaf met glazen is gemaakt van . Met deze karaf serveer jij je whiskey , cognac, wijn of andere sterke drank op een hele luxe en chique manier. Whiskey karaf online kopen bij vidaXL. Het zware glas waarvan dit karaf en bijbehorende . De karaf is ideaal om te gebruiken tijdens een etentje of wanneer er bezoek langskomt. Deze kleine whiskey karaf heeft een mooi diamand reliëf en is geschikt voor elke gelegenhei ook gewoon leuk om neer te zetten op je dressoir.


Een gegraveerd karaf is hét ultieme cadeau voor iemand die van een drankje houdt. Mooi assortiment whiskey Karaffen van echt kristalglas! Deze artikelen zijn beschikbaar tot. Prachtige set van groene glazen en whiskey karaf in perfecte staat.


Ben je een echte whiskey liefhebber? Deze stijlvolle whiskey karaf van Leonardo maakt het mogelijk om de whisky op een elegante manier in de glazen te . Van het Italiaanse merk Bormioli Rocco. Nu in de aanbieding voor maar € 150.


Kenmerkend voor deze whiskey karaf van Nude Glass is de marmeren stop.

Het is de bedoeling dat deze stop altijd wijst in de richting van Schotland. Leerdam kristalunie zware mondgeblazen kristallen whiskey karaf uit de jaren prachtige dikke kunstig gevormde bodem in perfekte staat . Deze Jim Beam whiskey karaf schenkt jouw whiskey automatisch in en geeft jouw mancave een brute upgrade. Waarom moeilijk als het makkelijk kan toch?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.

Beliebte Posts